За бъдещи и нови родители

Подаръци за бъдещи и нови майка и татко- посребрени сувенири, дневник за бременността, дневник на бебето, подаръци изненада, рамки за снимката от ехографа и др.

 • Промоция!
 • Красива-рамка-за-бебешка-снимка-звездички Сребърна-рамка-бебешка-снимка-със-звездичка
  Елегантна, посребрена рамка за снимка с красив дизайн и надписи, звездички и голяма метална звездичка Baby. Чудесен подарък за всяко ново семейство, за бъдещи родители, за бременна жена, новородено бебе, погача или кръщене. Направете подарък, който ще впечатли и ще бъде пазен дълго, изложен на видно място.
 • Bambino-Комплект-лусозни-албуми-за-бебе Bambino-бебешки-албуми-снимки-подарък-за-бебе

  Комплект луксозни албуми Bambino

  Оценено на 5.00 от 5
  59лв.
  Супер луксозен подарък- 3 албума за снимки на бебето, красиво изработени с посребрени като бижута фигурки с камъчета. Всеки от албумите е за отделните етапи от първите години на бебето: Newborn- с иконка бебешка количка, за първите мигове на бебето, за най-съкровените първи снимки First Events- с иконка конче люлка, за първите специални поводи в новия живот As I grow- с иконка мече, за всички ценни спомени от порастването на бебето Всеки от албумите е за по 36 снимки с размери 10см/ 15см и място на корицата за любима снимка. Подарък, който ще съхрани едни от най-красивите моменти в живота на родителите и детето, който ще бъде оценен и изложен в дома на гордото семейство. Подарък като този не може да остане незабелязан и забравен. Подходящ за бъдещи или нови родители, за новородено бебе, кръщене, погача, 1ви рожден ден или просто при посещение при бебе. Събира до 72 снимки. Размер на продукта 19см/ 15см/ 15см Размер снимките: 10см/15см Тегло: 730гр
 • Албум-за-бебешки-снимки-с-панделка албум-с-мече-Bambino-сиво
  Красив, в неутрално нежно сиво, албум за най- ценните първи снимки на бебето. Аранжиран оригинално със сатенена панделка, мече и надпис Precious Moments. Подходящ подарък за новродено, погача, кръщене, бебешко парти, подарък за нови родители и др. От вътрешната страна на корицата е надпис: 'Sometimes the littlest things take up the most room in our hearts' (Понякога малките неща заемат най- голямо място в нашите сърца) Събира 24 снимки с размер 10см/15см Цвят: сиво Размер на продукта 13см/ 18см/3см Размер снимките: 10см/15см Тегло: 170гр
 • За най-специалния човек- бъдещата майка или майката на новородено бебенце, за нея е тази прекрасна и нежна рамка за снимка. Украсена със звездички и надпис Mummy & Me и бебешка количка с блестящо камъче. Размери за снимката 17см/16.5см
 • Промоция!
  Рамка с данни за бебето Baby Art My birth date Рамка за снимка и данните на новородено бебе
  Една по-различна рамка ! Рамката Деня на моето раждане не е просто една обикновена рамка. Тук ще бъдат показани до прецизност всички данните около раждането на бебето. Това е прекрасен спомен и сигурен начин да запазите този неповторим момент за поколения напред. С място за първата снимка, стикерчета, с които да се изпишат данните за бебето. Чудесен подарък за бъдещи родители, бременна жена, новородено бебе, погача или кръщене.
 • Рамка, която определено ще вълнува! Рамката, която ще държи снимката на новия живот! Нежна, изискана, със златисти надписи- Baby's Scan и It's a boy и малки звездички. Прекрасен подарък за бременна жена, бъдещи родители или нетърпеливи дядо и баба. Предлага се в красива кутийка. За снимка с размер: 10см/ 7.5см Размери на рамката: 18см/18см/2см Материал: MDF
 • Рамка, която определено ще вълнува! Рамката, която ще държи снимката на новия живот! Нежна, изискана, със златисти надписи- Baby's Scan и It's a girl и малки звездички. Прекрасен подарък за бременна жена, бъдещи родители или нетърпеливи дядо и баба. Предлага се в красива кутийка. За снимка с размер: 10см/ 7.5см Размери на рамката: 18см/18см/2см Материал: MDF
 • Рамка за 2 от любимите снимки от ехофрафа, както и една от първите снимки след раждането. Подарък, подходящ за бременна жена, бъдещи родители или посрещане на новородено бебе. Рамката е в неутрален цвят, с посребрено мече, украсено допълнително с блестящо камъче. Обсипана с малки звездички, нежни надписи - My first scan (моята първа снимка от ехограф), My second scan (Моята втора снимка от ехограф) и Welcome to the world, my first photo (Добре дошло на света, моята първа снимка). Прекрасните спомени от бремеността и посрещането на бебето, могат да бъдат красиво запазени в тази прекрасна рамка.
 • Рамка за снимка Little star, светеща, за снимката от ехограф
  Прекрасна светеща рамка за любимата снимка от ехографа. Красива изработка в детайли, нежни звездички и надпис Little Star (малка звездичка). Рамката има и светлина, за да свети и напомня за чудото, което предстои да се случи. Оригинален и идеен подарък за всеки бъдещ родител. Изработена е от дърво и e в нежен неутрален цвят. Размерите са 20см/20 см Работи с 2 бр. батерии ААА (не са включени към продукта)
 • Тройна рамка за снимки от преди и след разждането с три иконки с камъчета рамка за снимки от бременност, скенер и раждането с 3 фигурки Bambino
  Красива вертикална рамка за 3 много важни снимки- снимка на коремчето през бременността, любимата снимка от ехографа и първата снимка на бебчето. Подарък, подходящ за бременна жена, бъдещи родители или посрещане на новородено бебе. Рамката е в неутрален цвят, с три много нежни посребрени фигурки- количка, мече и конче, украсени допълнително с блестящо камъче. Прекрасните спомени от бремеността и посрещането на бебето, могат да бъдат красиво запазени в тази прекрасна рамка.
 • Бебешка розова рамка за снимка с надпис Baby и панделка Розова рамка за снимка със сърчица и панделка
  Прекрасна голяма рамка за снимка с красив и сладък дизайн. Мекичка, сладко розова с панделка и сребристо сърчице с надпис Baby. Подарък подходящ при поводи като : посещение при новородено, погача, кръщене на бебе, подарък за бременна жена, подарък за бъдещи или нови родители. Рамката е с размери: 18см/ 13см За снимка с размер 10см/ 15см.
 • кафяво мече с розови ущи, Guess How much I love you плюшена играчка Плюшено зайче с големи уши
  Това е популярно зайче от книжката за бебета и родители- Guess how much I love you. Красиво зайче с огромни уши, детайлно изпипано и с видимо високо качествен вид. Прекрасно допълнение към всеки подарък за новородено бебе или бъдещи родители. Ще стои красиво във всяка детска стая, малко креватче и има качествата да стане любимата бебешка играчка за гушкане.
 • Изчерпан
  Дневник Mother and Toddler_ вътрешна страница Подарък за родители- дневник на майката и детето, зелен с твърди корици
  Най-добрият подарък, който родителят може да даде на детето, е качествено време заедно. Дори и в забързаното ежедневие, всеки родител се стреми да бъде отдаден на рожбата си. Това е прекрасен подарък, чрез който ще се създадат толкова нови и различни спомени и ще бъдат съхранени по един чудесен начин. Дневникът от Дженифър Луго-Стокхам е предназначен да поддържа връзката между майката и детето. И двамата ще работят заедно по създаването на спомените от детството. Има място за детето да рисува картини, изобразяващи елементи от техния ден и възможност родителя да напише описание на деня с думите на детето си. Забавен и изключително ценен спомен от интересните дни заедно. Като алтернатива, те могат да залепват снимки или да използват пространството за бележки. Попълването на записите заедно ще бъде забавно и приятно преживяване. А когато приключи, дневникът ще бъде уникален спомен, изпълнен с щастливи спомени от годините на формиране на детето.
 • Промоция!
  Вътрешна страница на бебешки дневник от 0 до 5 години Подарък дневник за бебе от 0- 5 години
  Този красив и изчерпателен дневник в неутрален цвят ще насърчава родителите да си записват най-важните моменти от първите 5 години на своята рожба. След като се попълни, той ще остане като безценен спомен от вълнуващите първи години на детето- от първата вечер у дома като ново семейство до първите думички, първите стъпки и много други вълнуващи моменти. С красив дизайн, много прекрасни изображения, дневникът предлага внимателни указания да насочва и насърчава новите родители да добавят свои собствени бележки, снимки и други ценни спомени. Резултатът е личен дневник, който е много повече от това, той е предназначен да остане като ценно наследство , което ще бъде ценено от следващи поколения.
 • Промоция!
  Страница от дневник за бебето- waiting for you My Baby's first year- дневник с две зайчета
  Този красив и изчерпателен дневник в неутрален цвят ще насърчава родителите да си записват най-важните моменти от първата година на малкото бебе. След като се попълни, той ще остане като безценен спомен от вълнуващата първа година на бебето- от първата вечер у дома като ново семейство до първите думички, първите стъпки и много други вълнуващи моменти. С красив дизайн, много прекрасни изображения, дневникът предлага внимателни указания да насочва и насърчава новите родители да добавят свои собствени бележки, снимки и други ценни спомени. Резултатът е личен дневник, който е много повече от това, той е предназначен да остане като ценно наследство , което ще бъде ценено от следващи поколения.
 • Рамка-снимка-с-количка-посребрена-с-камъче рамка-снимка-за-бебе-момиченце

  Рамка за снимка Pram It’s a girl

  Оценено на 5.00 от 5
  39лв.
  Когато се роди дете всеки родител иска да го покаже чрез възможно най- красивия начин. Ние ви предлагаме това да стане чрез тази луксозна рамка за снимка. Аранжирана е с посребрена бебешка количка и малки блестящи камъчета. Кутията в която е поставена е със сатенено покритие, а гърбът на рамката е облечен в черно кадифе, за да изглежда подаръка ви още по- зашеметяващ. Определено ще направите впечатление ако я подарите на новите родители или ако я поставите на видно място във вашия дом. Размер на рамката: 18см/ 18см/ 2см Размер на снимката: 10см/ 10см Тегло: 0,400кг Материал: MDF и метал
 • Изчерпан
  Албум за снимки със сърчице и розова панделка Розов албум със сърчица и панделка Baby
  Албум с място за 150 снимки с размер 10см/ 15см. Красив, нежен и мек,  изключително красив дизайн с розова панделка и сребристо сърчице Baby. Отпред на корицата може да се сложи любимата бебешка снимка, а вътре има място за още 150 снимки с размери 10см/15см Чудесен подарък за новородено бебе, бебешко парти, Кръщене или погача. Можете да комбинирате с рамка в същия стил. Рамка Baby - розова с панделка
 • Красиво, малко, тематично бижу- прекрасен подарък за новите родители, за поводи като погача, кръщене, посещение при новородено бебе, бебешко парти или за бременна жена. Тази касичка във формата на детска количка е в нежен кремав цвят, украсена с малки блестящи камъчета и надпис " tiny fingers, tiny toes, rosy cheeks and button nose" (в превод: Малки пръсти на ръчичките, малки пръсти на крачетата, розови бузки и носле като копченце). С отвор на дъното с гумено капаче. Размер на продукта: 11см/ 11см/ 7см и тегло 0,250кг Материал: Полирезин
 • касичка-бебешка-количка-посребрена-подарък-бебе посребрена-касичка-подарък-за-бебе
  Красиво, малко, тематично бижу- прекрасен подарък за новите родители, за поводи като погача, кръщене, посещение при новородено бебе, бебешко парти или за бременна жена. Тази касичка във формата на детска количка е едно миниатюрно копие на класическа детска количка, украсена допълнително с детски елементи.  Страхотна изработка. Функцията й освен да краси и радва е и като касичка. Размер на продукта: 10см/ 15см/ 7см и тегло 0,380кг Материал: Метална сплав
 • Ключодържател с място за две снимки на малкото съкровище, нещо което би зарадвало всеки родител. Красив дизайн с добавено малко бижу- посребрена бебешка количка с блестящо камъче и надпис My little One. Чудесен подарък за всеки повод за семейство с ново бебче. За погача, Кръщене, бебешко парти или дори без повод, зарадвайте вашите близки. Размери 8см/ 10см
 • Посребрен биберон в луксозна кутийка Посребрена залъгалка/ сребърен биберон
  Толкова класически и оригинален подарък за всеки повод- ново бебе, предстоящо раждане, кръщене, погача. Красиво, посребрено биберонче върху красива сатенена подложка. Определено ще впечатлите развълнуваните родители. Размери 6см/ 3см/3см
 • Промоция!
  Първата година след появата на бебето е година, изпълнена с невероятните моменти, с които ви дарява вашата рожба. Всеки родител би искал да съхрани всички тези спомени завинаги. Когато този дневник бъде приключен, ще имате една красиво изглеждаща книга, пълна с истории на радост, забавни мигове, гордост и изключително ценни факти от първата година на вашата рожба. Това е перфектния подарък за всеки един родител.
 • Промоция!
  Лилав дневник My pregnancy journal Дневник за бременността с бременна жена на корицата

  Дневник на моята бременност

  Оценено на 2.82 от 5
  36лв. 29лв.
  Всяка жена може да сподели различни неща за своята бременност, но всички са единодушни по въпроса, че това е един от най- вълшебните мигове в живота. Женското тяло преминава през сериозни промени, а ежедневието напълно се променя, ангажирано с очакването и подготовката за появата на новия член на семейството. Без съмнение всеки момент от тези специални девет месеца е ценен и заслужава да бъде отбелязан в „Дневник на моята бременност”. Седмица по седмица дневникът позволява на бъдещата майка да записва и проследява резултатите от всички нужни изследвания, важни телефонни номера или ангажименти при специалисти. Това е място за споделяне на лични преживявания - от първата ехографска снимка, през първото ритване, до самата поява на бебето на бял свят. Тук може да се побере всяка нужна информация касаеща здравословни диети при бременност или идеи за обзавеждане на детската стая. За да е удобен за използване, дневникът е с твърди корици и захванат със спирала.
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'. Настройки Разбрах

Бисквитки за проследяване

Това са бисквитки, които използваме, за да Ви предоставим по-добра услуга. Facebook Pixel, Google Remarketing, Google Analitycs

Други бисквитки

Бисквитки от трети сайтове.