Безпорно е много вълнуващо и приятно да подаряваш. Всеки обича. Незаменимо чувство е да видиш любимите си хора с блестящи очи, получавайки нещо, което вие сте подбрали за тях. Изненадата, топлата прегръдка след това, удоволствието да видиш, че подаръка ти се ползва и е оценен.
Всичко това е добре, но за да се стигне до този момент е нужно да се премине през не лекия етап на търсене, проучване, пазаруване и т.н. Не за всеки е голямо удоволствие.
Аз обичам да подарявам, даже обичам и да търся, да проучвам.
Занимавам се с онлайн търговия от доста години, но признавам нищо до сега не ми е носило толкова удоволствие, колкото това да селектирам, оформям в красиви снимки с тексове, продуктите за моя малък магазин за подаръци.
Толкова се вълнувам знаейки, че подаръците, които предлагам, някъде, по някакъв повод, някого са зарадвали. Егоистично може би?!
Ще опитам да помогна с идеи на тези, които се чудят „Ах, сега какво да подаря?“, за тези които търсят практичния и в същото време изискан и оригинален подарък.
Уверена съм, че ще се справим, тъй като не веднъж съм чувала коментарите на клиентите за резултата от изненадата, за качеството на подаръците и за усмивките на получателите им.
Бебе и плюшени мечетаОкей, нека да започнем с може би най- сладкия момент в живота- появата на нов човек в семейството, най- милия момент- срещата с новородено бебе.
Какво да занесем на родителите и на бебето?
Аз имам идеи 😉
Какво родителите биха запазили за цял живот и биха оставили като вълнуващ подарък на своите деца? Това съм подбрала в Подаръци за новородено.
Най- харесваните продукти в него за посребрената каляска и посребрено влакче за първото зъбче и първато отрязано кичурче на бебето. Не знам причината, но това е хит в магазинчето ни. Изглежда страшно изискано и скъпо, стои много красиво на полица, съхранява ценни спомени, както и при подаряването прави впечатление, тъй като е разположени в нежна и луксозна кутийка, върху сатенена основа. Готино е! Гарантиран уау ефект, пък и е нещо, което няма да се прибере в някой шкаф и да бъде забравено. Ще стои на видно място и ще краси, това е сигурно!
Друго много ефектно и супер практично са кутиите за спомени. Предлагаме няколко вида. Толкова са оригинални! Всеки пази дребни споменчета от бебчето. Всеки!  Тези кутии са за тези дребни и най-мили предмети, да се пазят с години, да се предадат натам, да са на сигурно място. Страхотен подарък! Кой не би използвал това ако го има? И ще го пази и ще си спомня.
Рамки за снимки, албум, кутия и мече, подарък за бебеЗа рамки за снимки и албуми за снимки, мисля че е излишно много да се говори. То е ясно, че ще се пазят, та кой изхвърля такива неща?! Това е класически подарък. Остава само приятната задача да се избере подходящия за случая. Рамка за снимка или албум за момченце или за момиченце или за близнаци, с камъчета, с мечета, с послания, с 13 снимка за първите месеци, с отпечатък от ръчичка и/или краче, с място за гривничката от болницата дори и др.
Сещам се и друго много много полезно и ценно- дневник. Дневник на бебето. Имаме дневници за първата година, луксозен дневник в кутия, дневник за първите 5 години и др.
Посребрени прибори за бебе, сребърна дрънкалка, сребърни сувенириИма и едни подаръци- бижу- посребрена залъгалка, посребрена дрънкалка, посребрена чашка с лъжичка за яйце, посребрени прибори, които можете дори да гравирате за по-голяма изненада.
А ако сте фен на практичните подаръци– сладки и оригинални дрешки, нещо за детската стая, нещо за игра, нещо за в помощ на родителите.
Да, за бебетата всички подаръци са сладки и понякога не е лесно да се избере, но ако наистина се двуумите и не сте сигурен/а, винаги можете да ми се обадите, ще го измислим заедно.

Следва друга голяма главоблъсканица- какво да подаря за кръщене на бебе?
Тук отново кутия за спомен е отлична идея. Кутията за спомен от кръщенето е винаги с нежно кръстче, за да напомня за повода.
Имаме още тематични рамки за снимка, отново с кръстче, албуми за снимки от кръщенето, касичка във формата на малко мече с одеалце и разбира се с кръстче.
Много актуални и предпочитани са посребрените подаръци – посребрени залъгалка, дрънкалка, чашка и лъжичка за яйце, посребрени влакче или каляска, комплекти рамка за снимка и кутийки за първо зъбче и първо отрязано кичурче.
Имаме дори и кристална топка отвътре с мече с одеалце и кръстче- толкова красив и класически подарък. Спомнете с само от кога не са ви подарявали или не сте подарявали Кръстална топка. Рамка за снимка от кръщенето с кръстче
Не пропускайте да погледнете още Луксозните посребрени четка и гребенче за бебе- луксозен и подходящ подарък. А една красива плюшена играчка може да бъде добро допълнение към всеки един подарък.
Не забравяйте и посребрените прибори за хранене- лъжичка, виличка и ножче- винаги красиво поднесени и по детски забавни.
Да не забравяме подаръците за близките на бебето- най-важните са разбира се, родителите, за тях имаме подходящи тематични чаши- New Mummy и New Daddy, Кутия за семейни спомени Family, ключодържатели със снимка, много интересна рамка за снимка с място за първата снимка от ехограф и къде с тебеширче да се отброява на обратно оставащите дни до срещата с бебето.
За дядо и баба имаме също изненади, за чичо, за леля, за братче или сестриче .. за всекиго по нещо. А за най-важния човек- бремената жена, имаме идеи – дневник на бремеността, рамки за снимки от скена/ехографа, рамка колаж, красиви посребрени сувенири и др.
Преди бебето обаче, обикновено и не задължително, но в повечето случаи е годежа и сватбата. Какво да подаря за годеж? Какво да подаря на младоженци? Какво да подаря за годишнина от сватба? Много въпроси, но и много предложения- вижте тук в Подаръци за младоженци. Предлагаме оригинални и закачливи идеи, дребни подаръци за сватба, годеж или годишнина.
Ще намерите и нещо практично, ако сте почитатели на подаръците, които биха послужили на семейството.
Да, прекрасно е да получиш подарък, а още по-прекрасно е да подариш, от сърце, с много любов и внимание.
Ще се радвам ако можем ние да сме част от това!
Valenty- Gifts.com